Festileaks zoekt versterking

797

Festileaks is de afgelopen maanden flink gegroeid. Niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in kanalen. Om de groei aan te kunnen, zijn we op zoek naar een aantal gemotiveerde talenten die het Festileaks team willen komen versterken!

Festileaks is het startpunt voor alle ins en outs rondom popfestivals, zowel binnen als buiten het zomerseizoen. Niet alleen vind je bij ons het laatste nieuws over festivals als Pinkpop, Rock Werchter of Lowlands, maar via bijvoorbeeld het forum, Instagram en Spotify houden we de festivalfanaat het hele jaar bezig. Daar kun jij nu deel van uit gaan maken: we’re hiring! Check onze vacatures:

 

1. Webredacteur

Is jouw pen vlotter dan de tong van Jan Smeets? Ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geruchten in festivalland? Ben je flexibel inzetbaar, bereikbaar en betrouwbaar? Dan zoeken we jou als webredacteur voor Festileaks. Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor de artikelen die op de homepage van Festileaks verschijnen. Je bericht over nieuwe namen op de grootste festivals van Europa en doet er misschien zelfs wel verslag in de zomer. Als webredacteur verwachten we van je dat je minimaal 3 berichten per week schrijft.

 

2. Instagram Teamlid

Vers van de pers: ons Instagram kanaal. We zijn al flink aan de weg aan het timmeren, maar hebben jou nodig om uit te groeien tot hét kanaal waar festivalfans zich verenigen. Je valt in een team onder leiding van een eindredacteur en denkt na over de dagelijkse invulling van het kanaal. Ervaring met Photoshop en Illustrator is een pré, maar als je gewoon een super creatieve geest hebt, ben je ook meer dan welkom! Oh, en wanneer je ons je motivatie door mailt, kun je ons dan alvast een paar ideetjes delen? En vooruit, ook even een linkje naar je eigen Instagram profiel. We zijn benieuwd.

 

3. Forum eindverantwoordelijke + moderators

Waar de website stopt, gaat het forum verder. Dagelijks discussiëren honderden die-hard festivalfreaks over de heetste geruchten uit festivalland. We zijn er echter van overtuigd dat het allemaal nog net een tikkie beter kan. Daarom zijn we op zoek naar een persoon die zich wilt ontpoppen als eindredacteur van het forum. Kun jij al die onderwerpen veel efficiënter indelen? Zit je bomvol goede ideeën? Surprise us, en stuur een mailtje.

Naast een eindredacteur zoeken we ook enkele moderators, die de dagelijkse gang van zaken op het forum in de gaten kunnen houden. Je grijpt in op het moment dat regels worden gebroken en bent het aanspreekpunt van de forumgebruikers.

 

Wat bieden jullie mij?

De functies bij Festileaks zijn allemaal op vrijwillige basis en je werkt gewoon vanuit huis. Wat we je wel bieden, is een uitzonderlijk team van festival- en muziekliefhebbers. Wij leveren de nieuwsgierige ogen die nooit genoeg krijgen van de laatste festival-ins en outs, zodat jij niet meer je Wall hoeft vol te spammen met nieuwtjes die toch niemand interesseren.

Daarnaast bieden we je een medium waar je veel relevante ervaring op kunt doen. Het is makkelijk te combineren buiten je studie of baan en biedt ook zeker de mogelijkheid om door te groeien binnen het team. Oh, en hadden we al gezegd dat Festileaks deze zomer op festivals door heel Europa is te vinden?

 

Iets voor jou? Solliciteren maar!

Ben jij de persoon die we zoeken? De headliner waarop iedereen zit te wachten? Wacht dan niet langer en stuur direct een mailtje met je persoonlijke gegevens en motivatie naar jos@festileaks.com.