Lowlands komt met 16 nieuwe namen

Lowlands 2014

Rise and shine! Het is weer tijd voor een bulk nieuwe namen voor Lowlands. Zestien stuks om precies te zijn.

Zojuist heeft de organisatie de volgende namen bevestigd:
Underworld, Joey Bada$$, All Time Low, Echosmith, Imelda May, Father John Misty, Shura, Bad Breeding, Slaves, Mark Ronson, (DJ-set), Boys Noize b2b Baauer, Chef’Special, Allah-Las, La Roux, Seinabo Sey en What So Not.

Op de programmapagina’s natuurlijk alle uitgebreide informatie en inluisteren kan als vanouds via de officiële Spotify Playlist, maar kan natuurlijk ook via de Festileaks playlist op Spotify of Youtube. Zie hieronder de poster met alle namen tot nu toe.

LOWLANDS
Het lowlands programma tot nu toe

Lowlands 2015 wordt gehouden op 21, 22 en 23 augustus. De kaartverkoop is reeds gestart. Een weekendkaart (3 dagen festival + camping + pendelbus) kost € 195,-. Traditiegetrouw zal ook dit jaar het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen de locatie zijn.

Check hier het complete Lowlands Programma 2015. Doe je zegje over alle ontwikkelingen op ons Lowlands Forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen