Underworld en meer voor NorthSide 2015

582
Underworld

Het Deense festival NorthSide heeft vier nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Underworld zal headliner zijn op zaterdag 13 juni. 

NorthSide kondigde naast Underworld nog drie andere namen aan: de IJslandse technoband GusGus en de Deense bands Scarlet Pleasure en Go Go Berlin. Met deze namen is de line-up bijna compleet, meldt de organisatie op de website. Eerder werden al onder andere The Black Keys en Interpol aangekondigd.

Liever niet helemaal naar Denemarken voor Underworld? De groep betreedt vanavond het podium in een uitverkocht Klokgebouw, staat 21 augustus op Lowlands en 22 augustus op Pukkelpop.

NorthSide 2015

NorthSide vindt in 2015 plaats op 12, 13 en 14 juni: hetzelfde weekend als Pinkpop. In 2014 hadden de festivals onder andere White Lies en Rudimental gemeen. Ook met Best Kept Secret, dat een week later plaatsvindt, was de nodige overlap: Franz Ferdinand en Pixies stonden op beide festivals. Kaartjes voor 3 dagen NorthSide gaan voor € 185,- over te toonbank. Een ticket voor één dag kost € 119,-. De vrijdag is al uitverkocht. Check de site van NorthSide voor meer informatie.

 

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.