Video: Sam Smith in Ancienne Belgique

Sam Smith
Sam Smtih

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Sam Smith in Ancienne Belgique.

Pinkpop maakte deze week haar line-up bekend. Onder andere op het affiche: Sam Smith! In 2014 was hij al niet van de festivalweides af te slaan, en ook in 2015 is de zanger weer van de partij! Tijd om op te warmen met dit prachtige concert in de Ancienne Belgique.

Sam Smith

Hij werd wereldwijd in 2012 bekend door het nummer Latch (met Disclosure). Afgelopen jaar maakte hij zijn doorbraak met debuutalbum In The Lonely Hour. Afgelopen maand won hij nog vier Grammy’s en twee Brit Awards. De Britse singer/songwriter treedt in 2015 onder andere op op Pinkpop, Rock Werchter en T in the Park. Ga er heerlijk voor zitten en geniet deze zondag van Sam Smith!

Meer festivalconcerten!

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!

%CODE1%