Coachella zet blokkenschema online

Coachella
coachella

Coachella Festival heeft het blokkenschema van de eerste van twee 2015-edities gepubliceerd. Voor de gelukkigen die af mogen reizen naar de Californische woestijn kan het puzzelen beginnen.

Wat zijn zoal de ‘clashes’?

Vrijdag 10 april 

trrrrffffri

Op de eerste festivaldag zal je moeten kiezen tussen dansen bij Chris Malinchack en dansen bij Caribou. Verder zullen de Allah La’s en Cloud Nothings tegelijkertijd een ander podium betreden. De lastigste keuze op de vrijdag is misschien wel die tussen Lykke Li, Interpol, Alabama Shakes. Ga je voor Alabama Shakes die ongetwijfeld veel werk van het nog te verschijnen tweede album gaan spelen of kies je voor de veteranen van Interpol? Of sta je toch vooraan bij de zangeres van de hit ‘I Follow Rivers’? Afsluiters AC/DC en Alesso kan je eventueel allebei aanschouwen.

Zaterdag 11 april 

sat-schedule

De tweede dag begint met een clash tussen het Nederlandse Yellow Claw, de poptunes van Milky Chance en de Australische Chet Faker. Probeer die keuze maar eens te maken. De moeilijkste knoop moet op zaterdagavond worden doorgehakt. Daar heeft de organisatie voormalig frontman van White Stripes Jack White tegenover aan de ene kant Tyler The Creator en aan de andere kant FKA Twigs gezet.

Zondag 12 april

bloody

De laatste dag van het eerste weekend is ook niet makkelijk. Het avondprogramma begint met de keuze voor de gitaar van Ryan Adams of de dansbare klanken van de Franse Madeon. Wat volgt is een bijna onmogelijke keuze. Kies namelijk maar eens tussen Jamie XX, Stromae en St. Vincent. Florence + Machine en David Guetta zullen tegelijkertijd de weides laten dansen. Gelukkig kan Drake op een vol veld rekenen, hij is solo de afsluiter van het eerste weekend Coachella.

Coachella 2015

Het Coachella Festival vindt dit jaar weer twee weekenden op rij plaats. Van 10 tot en met 12 april en van 17 tot en met 19 april. Het gehele festival is inmiddels uitverkocht. Check de site voor meer info.

Coachella Logo

Coachella 2024

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 12-21 april 2024
Line-up
Tyler, the Creator
No Doubt
Doja Cat
Tickets Kopen