Placebo vervangt Sam Smith op Pinkpop

Wegens een bloeding op zijn stembanden moest Sam Smith zijn optreden op Pinkpop annuleren. Sam Smith mag zes tot 8 weken niet optreden. Jan Smeets maakte vandaag bekend dat hij op Pinkpop wordt vervangen door Placebo.

Eerder moest Sam Smith ook shows in Japan, Manilla en Australië afzeggen. De zanger is voor behandeling naar Amerika gevlogen. Optredens eind juni in Rome, Parijs en tevens Rock Werchter werden eerder ook al gecanceld. Vooralsnog lijken de festivaloptredens begin juli wel nog door te gaan. Dit zijn onder andere Main Square Festival in Frankrijk en NOS Alive in Portugal. Met het overnemen van de plek van Sam Smith op 14 juni is het vijfde optreden van Placebo op Pinkpop een feit.

Programma is compleet

Pinkpop maakt tevens bekend dat met Jonathan Jeremiah en The Last Internationale als extra namen het programma nu compleet is.

Kun je nu al niet wachten tot Pinkpop 2015 van start gaat en heb je genoeg van enkel lezen of het festival? Check dan onze Pinkpop 2015 playlist op YouTube of Spotify

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar. Deze kosten €95,- per stuk.

Op onze Pinkpop 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen