Advertisement

Stevie Wonder en meer voor Life is Beautiful 2015

De organisatie van het Amerikaanse Life is Beautiful Festival heeft zojuist een groot deel van de line-up onthuld. Stevie Wonder, Imagine Dragons en Kendrick Lamar zijn de headliners van het festival.

Naast de bovenstaande namen zijn ook o.a. Duran Duran, Hozier, Kid Cudi. Weezer, Major Lazer, Death Cab For Cutie, Brandon Flowers, DJ Snake, Athmosphere, Twenty One Pilots, Kygo, AWOLNATION, Walk The Moon, Future Island, Royal Blood, Madeon en Clean Bandit aan het affiche toegevoegd. Hieronder de gehele lading namen van vandaag:

Life Is Beautiful line up

Life is Beautiful 2015

Het Life is Beautiful Festival zal dit jaar plaatsvinden van 25 tot en met 27 september in Downtown Las Vegas. De eerste editie van het festival vond plaats in 2013. Vanaf dat jaar zagen we headliners voorbij komen als Kanye West, Outkast, Foo Fighters en The Killers. De tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €210,-. Dagkaarten daar in tegen zijn niet beschikbaar. Voor meer informatie over het festival en de line-up check je de website van Life is Beautiful.