Advertisement

Pukkelpop 2015 verkoopt laatste kaarten

Pukkelpop is bezig om de laatste kaarten voor de editie van dit jaar te verkopen. Dat liet de organisatie van het festival weten via de diverse social media. Mocht je er nog bij willen zijn over 9 dagen, dan zul je op moeten schieten.

Pukkelpop laat weten dat het gehele festival bijna uitverkocht is. Voor donderdag 20 augustus worden de laatste 200 kaarten verkocht en voor vrijdag 21 augustus zijn er slechts 400 tickets beschikbaar. Je moet helemaal snel zijn als er het hele weekend bij wil zijn. De laatste 100 combitickets worden op dit moment verkocht.

Check de Pukkelpop 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat? Check dan onze Pukkelpop 2015 playlist op Youtube en Spotify!

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. Het festival viert in 2015 haar dertigste jubileum met o.a. Linkin Park, Bastille, Alt-J, Boys Noize, Major Lazer, Netsky, Interpol en Limp Bizkit op de line-up. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop is bijna uitverkocht. Doordat er extra tickets beschikbaar zijn gemaakt zijn er voor donderdag, vrijdag én voor het gehele weekend nog kaarten beschikbaar. Een dag- of combiticket kun je kopen via de site van Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen