Video’s: Check de highlights van Reading 2015

1017
Reading festival
Reading festival

Afgelopen weekend zat jij natuurlijk aan het internet gekluisterd voor de livestream van Rock en Seine waardoor je alles van Reading en Leeds gemist hebt. No worries, wij hebben een aantal clips voor je geselecteerd.

Reading en Leeds festival zijn één van de bekendste festivals van Europa. Beide festivals zijn in Engeland en hebben nagenoeg dezelfde line-up. Toch is er een grote kans dat jouw vakantiegeld alweer op was en je er niet heen bent gegaan. Gelukkig kunnen wij ons tegenwoordig geestelijk verplaatsen naar deze festivals en dat gaan we dan ook doen aan de hand van de volgende video’s.

The Libertines – Up The Bracket

Foals – Mountain At My Gates

Mumford & Sons – Believe

Royal Blood – Little Monster

The Maccabees – Something Like Happiness

Jamie xx – Loud Places

Alt-J – Left Hand Free

Metallica – Enter Sandman

Bekijk alle clips in de playlist festivalclips 2015 op ons YouTube kanaal. Hier staan video’s in van Years & Years, The Gaslight Anthem, Kwabs, Everything Everything, Catfish And The Bottleman, Knife Party, Bastille, All Time Low, Palma Violets, Deadmau5 en Circa Waves. Vergeet dan niet meteen om jezelf te abonneren. Iedere zondag lichten we een volledig festivalconcert uit bij Festileaks.


Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys en Tame Impala. Standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.