Advertisement

WINNEN (laatste kans): een Bluetooth-speaker van Denon

Wegens groot succes doen we het gewoon nog een keer. De allerlaatste keer welteverstaan. We geven opnieuw een Denon Envaya Mini weg (t.w.v. € 129)! Doe direct mee met de prijsvraag.

Denon Envaya MiniIs de mainstage even leeg en heb je geen behoefte aan de experimentele underground folklore-hiphop die uit de tent dreunt? Zit je ’s avonds met suizende oren bij je tentje en wordt het gemis van de Foo Fighters je ineens teveel? Of heb je gewoon een gaatje in je planning? Hoe dan ook, tussen die oorverdovende optredens door is er altijd tijd voor meer muziek.

Waterbestending, draadloos én draagbaar!

Dan kun je natuurlijk je lege bierblikje openbreken en je telefoon er in proppen in de hoop dat je het volume van je schreeuwende buurman overtreft, maar je kan ook op safe spelen en jezelf trakteren op gigantisch groot geluid in een klein jasje: de Spatwaterbestendige Draagbare Premium Bluetooth Envaya Speaker van Denon!

Ben je onhandig met bier? Hij is spatwaterbestendig! Kabeltje vergeten? Hij werkt met Bluetooth! Zin om rondjes te rennen? Hij is óók nog eens draagbaar! Heb je jezelf al teveel getrakteerd tijdens de kaartverkoop? Wij trakteren jou!

Geen vertrouwen in je klavertjevier-skills? Bestel dan zelf de speaker op Bol.com.

Welk festival vindt niet plaats in de maand juni?

A. Best Kept Secret
B. Lowlands
C. Pinkpop

Meedoen!

Geef je antwoord voor 17 augustus door en wie weet neem jij je favoriete artiesten deze zomer overal mee naar toe!

PS aan de extra beperkten onder ons: deelname kan alleen via deze link. Dus niet via onderstaande comments, Facebook oid. Succes.