‘Glastonbury probeert Miley Cyrus te strikken’

Miley Cyrus is aan het onderhandelen over een spot op Glastonbury 2016. Dat melden verschillende Britse tabloids, waaronder The Sun. 

Organisator Michael Eavis zou Miley al een tijd op zijn verlanglijstje hebben staan. Er was bij voorgaande edities al interesse in een optreden van de buitensporige zangeres, die afgelopen weekend de MTV Video Music Awards presenteerde. Op de vraag of de zangeres volgend jaar inderdaad een kans maakt op een plekje op de legendarische Engelse festivalweide, wil de organisatie geen antwoord geven. 

Glastonbury 2016

Glastonbury (voluit: Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts) vindt volgend jaar plaats van 22 tot 26 juni. Aan een kaartje kom je niet zomaar: liefhebbers moeten zich van tevoren hier registreren. Op 1 oktober worden de eerste 15.000 weekend-tickets inclusief busreis in de verkoop gegooid, om de milieuvriendelijk van het festival te bevorderen. Op 4 oktober zullen de overige weekend-tickets in de verkoop gaan. De prijs van de tickets is nog niet bekend.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.