Advertisement

Editors, Two Door Cinema Club en meer voor Hurricane / Southside 2016

Hurricane Festival Art

Dubbelfestival Hurricane / Southside heeft zojuist een blik namen opengetrokken voor de editie van 2016. Onder andere Rammstein, Editors en Two Door Cinema Club zijn van de partij.

Een overzicht van de bevestigingen:

[one_third]

 • Rammstein
 • Two Door Cinema Club
 • Editors
 • K.I.Z.
 • Annenmaykantereit
 • Dropkick Murphys
 • [/one_third]

  [one_third]

 • Trailerpark
 • The Hives
 • Flogging Molly
 • Bosse
 • Royal Republic
 • [/one_third]

  [one_third_last]

 • Genetikk
 • Die Orsons
 • Boysetsfire
 • Feine Sahne Fischfilet
 • Digitalism
 • [/one_third_last]

  Opvallend is de boeking van Two Door Cinema Club. Het is het eerste aangekondigde optreden van de band sinds 2013. Volgens de website van de mannen is dit pas de ‘first of many announcements to come’. Ook voor Editors is het pas de eerste bevestiging voor de festivals van 2016. Wellicht een zomers uitstapje naar Nederland of België, heren?

  Hurricane & Southside 2016

  Hurricane en Southside vinden plaats van 24 tot en met 26 juni 2016. Dat is dus tegelijkertijd met Down The Rabbit Hole. De afgelopen jaren vonden de twee festivals een week eerder plaats, tegelijkertijd met Best Kept Secret. Zo deelden de festivals afgelopen editie onder andere Alt-J, Future Islands en Noel Gallagher’s High Flying Birds. Niet alle namen op het affiche van dit jaar zijn even geschikt voor Down The Rabbit Hole en Best Kept Secret, maar het lijkt logisch om niet uit te sluiten dat er wat overlap zal zijn. Ook zijn een aantal namen direct kanshebber voor Rock Werchter, wat een week later plaatsvindt.

  Hurricane Festival Logo

  Hurricane Festival 2024

  Locatie
  Duitsland
  Scheeßel, Duitsland
  Datum 21-23 juni 2024
  Line-up
  Nog niet bekend.
  Tickets Kopen