Graspop 2016 maakt 31 nieuwe namen bekend

Volbeat, Twisted Sister en meer! Graspop maakt maar liefst 31 nieuwe namen bekend voor de 2016-editie. 

Update:

Momenteel heerst er onduidelijkheid over het al dan niet aanwezig zijn van Volbeat op Graspop 2016. De band is namelijk verdwenen van de officiële Graspop website. Ook de originele aankondigingsvideo is offline gehaald.

Origineel bericht:

Alweer nieuwe namen voor Graspop! Nadat de organisatie eerder Black Sabbath en Iron Maiden aankondigde, zijn er vandaag nog eens 31 artiesten aan het affiche van ‘het zwaarste festival van België’ toegevoegd. De grotere namen binnen de aankondiging zijn King Diamond (17 juni), Volbeat (18 juni) en Twisted Sister (19 juni).

Andere namen die zijn toegevoegd: Abbath, Amon Amarth, Arcturus, August Burns Red, Borknagar, Bullet For My Valentine, Bury Tomorrow, Dirkschneider, Dark Funeral, Delain, Fleshgod Apocalypse, Grand Magus, La Muerte, Legion of the Damned, Loudness, Monuments, Moonspell, Myrkur, Oomph!, Overkill, Sacred Reich, Satyricon, Slaves, Testament, The Algorithm, The Midnight Ghost Train, Trivium en Virgin Steele.

Graspop 2016

Graspop 2016 vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2016 in Dessel, België. De kaartverkoop begint morgen – op donderdag 15 oktober – om 10.00. Kijk voor meer informatie op de officiële website van het festival.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen