Snow Patrol komt met nieuw album

Snow Patrol Live Gary Black White 2012

Snow Patrol is begonnen met het werken aan album nummer zeven, dat laat Gary Lightbody weten via Twitter. Ook post de zanger van de band een korte video op Instagram waar je de band aan het werk kan zien.

Vandaag is de eerste dag dat de band aan het nieuwe album werkt. Of Snow Patrol met dit nieuwe album ter promotie langs de festivals zal trekken is nog niet bekend. De band heeft nog niet laten weten hoe het album zal gaan heten. Daarover zal de komende tijd ongetwijfeld meer bekend over worden.

Het laatste album, Fallen Empires, dateert alweer uit november 2011. Met dat album op zak stonden de Noord-Ieren nog op Rock Werchter 2012. Voor dit optreden werd ook Eva de Roovere uitgenodigd om ‘Set The Fire To The Third Bar’ met de band ten gehore te brengen.

In 2012 was Snow Patrol ook in Nederland te vinden. De Noord-Ieren stonden destijds op Rockin’ Park. Ook hier mocht Eva de Roovere het podium beklimmen om ‘Set The Fire To The Third Bar’ mee te zingen’. Eerder mocht de band ook de veertigste editie van Pinkpop in 2009 afsluiten.