Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Video: Arcade Fire op Pinkpop 2014

Arcade FIre Pinkpop YouTube
Arcade FIre Pinkpop YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Arcade Fire op Pinkpop 2014.

De afgelopen tijd hebben we gevraagd naar jouw top vijf festivalacts van 2015. De stembussen zijn sinds vandaag gesloten en al jullie stemmen worden momenteel geteld. Vorig jaar vergaarde Arcade Fire de meeste stemmen en mocht zich daarom de beste festivalact van 2014 noemen. Veel mensen herinneren dit als hét beste festivaloptreden van 2014. De show in combinatie met het weer heeft het tot een legendarisch optreden gemaakt. Check het optreden hieronder.

Festivalseizoen 2015

Maar voor we bekend maken wie de festivalact van 2015 is, kijken we naar de festivals zelf. Wie had het beste programma, welk festival heeft de beste sfeer, de mooiste aankleding, het beste eten & drinken of sanitair? Vanaf morgen vertellen we over al deze toppers aan de hand van onze festivalrapporten. Als klapper op de vuurpijl onthullen we zaterdag het beste festival en is het zondag tijd voor het beste festivaloptreden van dit seizoen.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.