Take That eerste headliner British Summer Time 2016

Take That is de eerste headliner van British Summer Time 2016. De Britse popformatie zal op zaterdag 9 juli het legendarische Hyde Park bespelen. Het verdere programma van die dag is nog onbekend.

Take That is momenteel bezig met de stadiontournee ‘Take That Live 2015’. De popband begon in 1990 als een vijfkopppige boyband. diezelfde boyband zal op British Summer Time nog maar drie leden tellen. Take That scoorde in zijn 25-jarig bestaan meerdere hits, waaronder ‘Could It Be Magic’, ‘Pray’ en ‘Back For Good’.

Geen Robbie Williams

Wie aan Take That denkt, denkt meestal ook aan Robbie Williams. De zanger was jarenlang onderdeel van de popgroep. In 2010 keerde Williams, na 15 jaar afwezigheid, weer terug bij de boyband. Zijn return duurde echter wel maar vier jaar. In 2014 liet Robbie Williams weten opnieuw vader te worden en daardoor geen tijd meer te hebben voor een tournee met Take That. Wel vertelt hij naar alle waarschijnlijkheid wel ooit terug te keren bij Take That, maar helaas staat hij niet op de poster van British Summer Time; 2016 is blijkbaar nog te vroeg.

British Summer Time 2016

British Summer Time begon in 2013, maar kent nu al een behoorlijke status. Het festival laat ieder jaar een aantal exclusieve headliners het legendarische Hyde Park bespelen. Zo stonden eerder onder andere The Rolling Stones, Taylor Swift, Blur, The Who, Lionel Richie, Black Sabbath en Arcade Fire op het evenement. De kaartverkoop voor Take That op British Summer Time 2016 start op vrijdag 13 november. Voor meer informatie kijk je hier.