The Weeknd, Lenny Kravitz en meer voor Hangout 2016

Lenny Krevitz
Lenny Krevitz

Het Amerikaanse Hangout festival heeft een groot deel van de line-up voor 2016 bekend gemaakt. Bovenaan de lange lijst pronken acts als The Weeknd, Florence + The Machine, Calvin Harris en Lenny Kravitz.

Ook Alabama Shakes, Ellie Goulding, Flume, Haim, Cage The Elephant, Panic! At The Disco, Grimes, Courtney Barnett, Leon Bridges en Run The Jewels zijn in mei te vinden in de Amerikaanse staat Alabama. De rest van de line-up valt op de poster hieronder te bekijken:

De overzeese affiches zijn ieder jaar weer een interessante indicatie voor de line-ups van Europese festivals. Artiesten die in het voorjaar op Noord- en Zuid-Amerikaanse evenementen staan, steken daarna vaak de Atlantische Oceaan over om op onder andere Glastonbury, Pinkpop, Rock Werchter en Sziget te spelen. Dat Florence + The Machine de oversteek zal maken, is al bevestigd. Florence Welch staat met haar band op 3 juli in het Belgische Werchter.

Hangout 2016

Hangout festival vindt ieder jaar plaats in de Amerikaanse staat Alabama. In 2016 wordt het evenement gevierd op 20, 21 en 22 mei. Afgelopen editie pronkte onder meer Foo Fighters, Skrillex, Zac Brown Band, Beck en Sam Smith op de poster van het festival. Voor meer informatie over Hangout Festival kijk je hier.