Faithless en meer naar Concert at SEA 2016

Concert at SEA deelt de eerste namen voor de festivaleditie in 2016. Onder meer Faithless en BLØF staan op het tweedaagse festival.

Naast Faithless en BLØF zullen ook Douwe Bob, De Jeugd Van Tegenwoordig, HAEVN en Typhoon het Zeelandse festival aandoen. De organisatie meldt dat er in 2016 meer namen verwacht kunnen worden voor het tweedaagse festival.

Overloop met Rock Werchter

Concert at SEA deelt in 2016 festivaldata met onder andere Rock Werchter. Het verleden wees uit dat een overloop van artiesten tussen de twee festivals aannemelijk is. Zeker als je bedenkt dat Faithless op eerdere edities van het Belgische festival verscheen.

Concert at SEA 2016

Het Zeelandse festival vindt komend jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli op de Brouwersdam. Dagtickets voor het festival gaan morgen 10 december in de verkoop om 10.00 uur en kosten 45 euro. Let op: er zijn nog enkel dagkaarten beschikbaar, nadat de weekendkaarten in recordtempo uitverkocht raakten. Het is nog wel mogelijk om losse overnachtingsarrangementen te bestellen. Kijk voor alle informatie op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2023

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 22-24 juni 2023
Line-up
Guus Meeuwis
BLØF
George Ezra
Tickets Kopen