Lokerse Feesten 2016 strikt Faithless

maxxi jazz faithless
Maxxi Jazz

Faithless is de afsluiter van Lokerse Feesten 2016. Dat bevestigt de organisatie van het festival vandaag via haar website. Meer namen voor het festival in Lokeren volgen binnenkort.

Faithless zal op zondag 14 augustus Lokerse Feesten tot een dansbaar einde brengen. De kaarten voor de festivaldag met de Britse act gaan meteen in de verkoop. Een ticket voor zondag 14 augustus kost €38,-. Faithless wordt toegevoegd aan het affiche dat tot vandaag bestond uit Marco Borsato, Stan van Samang en Milk Inc.

Faithless

Faithless is de Britse elektronische act rondom zanger Maxi Jazz. De band is vooral bekend van de dansbare nummers als ‘Insomnia’, ‘We Come 1’ en ‘God Is A DJ’. De Britten verkochten tot 2011 meer dan 15 miljoen platen waarna zij het tijdelijk voor gezien hielden. In 2015 werd de band echter opnieuw opgericht. Sindsdien viert Faithless het 20-jarig bestaan van de band. Het vieren van dit 20-jarig bestaan bevalt zo goed dat de Britten dit jaar een aantal exclusieve festivalshows doen.

Lokerse Feesten 2016

Lokerse Feesten vindt dit jaar plaats van 5 t/m 14 augustus in Lokeren. Dit jaar heeft de organisatie onder meer Faithless en Marco Borsato gestrikt. Meer namen voor het festival zullen spoedig volgen. Voor €35,- of €38,- kun je er een dag bij zijn in Lokeren. Combitickets zijn nog niet in de verkoop. Hierover volgt later meer informatie. Een dagkaart kun je nu alvast bestellen via de website van het festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2023

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 4-13 augustus 2023
Line-up
Placebo
Goldband
Blur
Placebo, Goldband, Blur +2 meer
Tickets Kopen