Jungle By Night en meer naar Pinkpop 2016

Pinkpop voegt zeven nieuwe acts toe aan het affiche voor 2016. Onder meer Jungle By Night en Clean Pete sieren de line-up van het festival. Dat maakt het festival bekend via haar website.

Niet alleen Jungle By Night en Clean Pete zijn toegevoegd aan de line-up. Dit zijn alle nieuwe bevestigingen op een rijtje:

[one_third]

vrijdag 10 juni

  • Sara Hartman – Stage 4
  • Clean Pete – Garden of Love

[/one_third]

[one_third]

Zaterdag 11 juni

  • MIAMIGO – Brand Bier Stage
  • Madi Hermens – Garden of Love

[/one_third]

[one_third_last]

Zondag 12 juni

  • Jungle By Night – 3FM Stage
  • Walking On Cars – Stage 4
  • Midas – Garden Of Love

[/one_third_last]

Met deze nieuwe bevestigingen wordt duidelijk dat er nog drie acts toegevoegd worden aan het affiche. Pinkpop-baas Jan Smeets gaf in een interview met Festileaks aan dat de nieuwe namen in de week van 25 april zouden komen. Of dat de laatste drie namen betreft blijft afwachten.

Jungle By Night

De Amsterdamse band Jungle By Night werd opgericht in 2009 en bestaat uit welgeteld negen leden. Het eerste album van de band werd uitgebracht in 2012 en daarmee stond de band onder meer op Sziget. Jungle By Night zat vervolgens alles behalve stil. De zomertournee van 2013 bracht de band onder meer in Rusland en Engeland en twee jaar later mocht de band voor het eerst optreden in Canada en Amerika. Komende zomer zal de band onder meer op Pinkpop te vinden zijn, waar het de 3FM Stage mag openen op zondag 14 juni.

Pinkpop 2016

Het oudste onafgebroken popfestival van Europa vindt plaats op 10, 11 en 12 juni op het bekende Megalandterrein in Landgraaf. In februari werd de line-up grotendeels bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse persconferentie. Alle combi-tickets zijn uitverkocht, een dagkaart koop je voor €95. Wie op zondag wil meezingen met Paul McCartney en Lionel Richie moet haast maken, de verwachting is dat na het Paasweekend alle zondagkaarten op zijn. Voor alle informatie over het festival check je onze programmapagina.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.