The Boxer Rebellion, De Staat en meer voor Vestrock 2016

Vestrock dropt vandaag een nieuwe lading namen. Onder andere The Boxer Rebellion, De Staat en Bingo Players zullen begin juni present zijn in Hulst.

De nieuwe namen zijn te vinden op de Facebook van Vestrock. Naast The Boxer Rebellion, De Staat en Bingo Players zijn ook Bougenvilla, Black Honey, T. Raumschmiere, King Kong Company, Woodie Smalls en The Academic aan het affiche toegevoegd.

Eerder werden John Coffey, Typhoon, Kensington en Flying Horsemen al bevestigd.

The Boxer Rebellion

The Boxer Rebellion is geen onbekende naam in het alternatieve circuit. De band scoorde hits met ‘Diamonds’ en ‘ Keep Moving’ en bracht 5 studioalbums uit. Het nieuwe album heet Ocean by Ocean en komt eind april uit. De band stond eerder al op festivals als Pinkpop, Lowlands en London Calling en heeft verschillende clubtours door Nederland op hun naam staan.

Vestrock 2016

Vestrock vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 juni 2016 in het Zeeuws Vlaamse plaatsje Hulst. De laatste dag van het festival is speciaal voor de kids, dan zijn er optredens van onder andere K3. Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar voor het  festival. In de voorverkoop betaal je €59,- voor een ticket voor de eerste twee dagen. Een dagticket voor vrijdag kost €39,- en voor een dagticket voor zaterdag betaal je €45,-. In de afgelopen paar jaar pronkten de namen van Limp Bizkit, White Lies en Lonely the Brave al op het affiche. Meer informatie vindt je op de website van Vestrock.

Vestrock Logo

Vestrock 2025

Locatie
Nederland
Hulst, Nederland
Datum 30-31 mei 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam