Advertisement

Wireless Festival 2016 strikt Chase & Status, J. Cole en meer

chase and status

Het Britse Wirelesse Festival 2016 heeft haar affiche voor de komende zomer vrijgegeven. Calvin Harris, J. Cole, Chase & Status en vele anderen staan een week na Rock Werchter in Londen te pronken.

Het urban- en dance gerichte evenement heeft ook The 1975, Future, Boy Better Know, Kygo, Miguel, Martin Garrix en Jess Glyne weten te boeken voor de komende editie. Daar blijft het niet bij; meer acts volgen nog. Check hieronder de poster van Wireless Festival 2016:

Wireless 2016

Wireless Festival 2016
In het Finsbury Park te Londen wordt op 8, 9 en 10 juli het Wireless Festival gevierd. Het evenement weet ieder jaar de grootste hiphop-, R&B- en dance acts naar Groot-Brittanië te halen. Zo stonden de afgelopen jaren JAY Z, Kanye West, Justin Timberlake, Drake en Kendrick Lamar op Wireless. Het festival deelt ieder jaar een aantal namen met het Belgische Rock Werchter, waardoor de line-up van 2016 ook interessant is voor Werchter-gangers. De kaartverkoop voor Wireless 2016 start vrijdag 11 maart.