Die Antwoord, Skunk Anansie en anderen naar Sziget 2016

Sziget komt voor de tweede keer deze week met nieuwe namen. Zojuist is de komst van o.a. Die Antwoord, Skunk Anansie en Afrojack bekend gemaakt.

Hieronder een opsomming van alle namen die vandaag zijn bevestigd:

  • Die Antwoord
  • Skunk Anansie
  • Afrojack
  • Zedd
  • DVBBS
  • Marky Ramone’s Blitzkrieg
  • Carnage
  • TroyBoi

Eerder deze week werd al het programma bekend gemaakt voor de World Music Stage. Ook zijn onder andere Muse, Rihanna, Noel Gallangher en Hardwell al op het affiche te vinden.

Trein- en busreizen vanuit Nederland

Ook in 2016 rijdt de Sziget Express weer. De treinen vertrekken op 7, 8 en 9 augustus vanuit Amersfoort met bestemming Budapest Nyugati. Vanaf dit station is het een klein halfuurtje met het openbaar vervoer; voor 5 euro heb je een ticket op zak dat je direct vanaf het station naar het festival brengt. Op 17 en 19 augustus vertrekken de treinen weer terug naar Nederland. Voor deze reis zijn diverse plekken te reserveren met prijzen variërend tussen de 179 en 225 euro. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Je kunt ook kiezen om simpel en vertrouwd de Sziget Bus naar het festival te pakken. Dan ben je er zeker van dat je genoeg bagage mee kunt nemen. De bussen vertrekken op dinsdag 9 augustus vanaf Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Eindhoven, Gent, Groningen Hasselt, Utrecht en Zwolle. Op woensdag 17 augustus vertrekken de bussen vanaf Sziget weer terug naar Nederland. Deze reis kost je 149 euro retour en is ook te boeken bij Festival.Travel.

Sziget 2016

Sziget wordt jaarlijks gehouden op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest en vindt dit jaar plaats van 10 tot 17 augustus. De ticketverkoop is al een tijdje in volle gang en de 5 day pass is zelfs uitverkocht. Wel zijn er – naast de dagkaarten – nog 7 day passes verkrijgbaar voor €249,-.  Op onze programmapagina lees je als eerste nieuws, geruchten of bevestigingen van Sziget 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Sziget line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Tickets Kopen