Sea Dance Festival 2016 pakt uit met o.a. Sister Bliss, Skrillex en Hurts

Het Montenegrijnse Sea Dance Festival komt vandaag met een verse lading namen. Niemand minder dan Faithless-legende Sister Bliss is één van de nieuwste toevoegingen. Eerder werd al duidelijk dat o.a. Skrillex, Hurts en Lost Frequencies afreizen naar Montenegro. 

Het optreden van Sister Bliss wordt een DJ-set met vooral veel Faithless materiaal. Onder de nieuwe namen bevinden zich verder Goldie, Shy FX & Stamina MC en Filatov & Karas. De organisatie belooft binnenkort weer met een hoop nieuwe namen te komen.

Sea Dance Festival

Sea Dance Festival is het broertje van het Servische Exit Festival. Samen met Exit vormt Sea Dance het tweeluik Exit Adventure. Het festival wordt aankomende zomer voor de derde keer gehouden en vindt plaats van 14 tot en met 16 juli. De locatie van het festival is spectaculair, namelijk het Jaz Beach dat door Lonely Planet werd uitgeroepen tot het mooiste strand van Europa.

Tickets voor het Sea Dance Festival zijn te koop vanaf 75,90 euro en koop je via de website van Festival.Travel. Daar koop je ook interrail tickets, campingtickets en kaarten voor Exit Adventure, dat vanaf 143 euro toegang geeft tot zowel het Exit als het Sea Dance Festival.

Raak jij nou ook zo razend enthousiast? Check dan hieronder de aftermovie van Exit Adventure (Exit + Sea Dance):