Coachella promotors werken aan een nieuw festival met o.a. The Rolling Stones, Paul McCartney en Bob Dylan

862
The Rolling Stones

Terwijl Coachella nog in volle gang is, worden er plannen gemaakt om hetzelfde terrein te gebruiken voor een evenement met één van de grootste line-ups ooit. Muziekgoden worden verzameld en spelen allemaal op hetzelfde festival.

Het driedaagse festival zou Bob Dylan, The Rolling Stones, Paul McCartney, The Who, Neil Young en Roger Waters gestrikt hebben. Ja, dat lees je goed. Allemaal op hetzelfde festival. LA Times meldt dat Goldenvoice Entertainment, dat ook Coachella promoot, hiermee bezig is. Het festival zou van 7 – 9 oktober plaatsvinden in Indio (California), op hetzelfde terrein als Coachella.

In tegenstelling tot andere festivals worden hier volledige concerten gespeeld, dus geen verkorte festivalsets. Voorlopig staan Bob Dylan en The Rolling Stones op de openingsdag gepland. De dag erna staan Neil Young en Paul McCartney op het programma en er wordt afgesloten met The Who en Roger Waters.

Gage van 7 miljoen

Het festival met deze giga line-up heeft een aardig prijskaartje. Er wordt geschat dat de headliners zo’n 7 miljoen dollar per act kosten. Maargoed, een line-up als deze ga je waarschijnlijk nooit meer zien. Daarom wordt het ook nu al als ‘een van de grootste concerten in de geschiedenis’ bestempeld. Op dit moment zijn er nog geen verdere details bekend, omdat de onderhandelingen nog worden afgerond. Meer nieuws wordt de komende weken verwacht.

Waar je nu wel alvast van kunt genieten is Coachella. Het Amerikaanse megafestival heeft een livestream zodat jij dit weekend niks hoeft te missen. Of duik lekker de archieven in en bekijk een aantal van de beste festival line-ups aller tijden.

Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys en Tame Impala. Standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.