Madness, Daan en meer naar Crammerock 2016

Madness Group Shoot 2012

Crammerock heeft haar eerste zeven namen bekendgemaakt. Madness en Daan zullen het tweedaags festival headlinen.

Crammerock is een gevestigde waarde onder de kleinere festivals met ieder jaar een ijzersterke line up. Dit jaar staan naast Madness en Daan ook The Black Box Revelation, De Jeugd Van Tegenwoordig, Kungs, Broederliefde en The Devilles op de affiche. Die laatsten verdienden hun plaats tijdens een lokale muziekwedstrijd.

Madness

Er zal niet veel stilgestaan worden in Stekene dit jaar. Met Madness haalt Cramerock een headliner van formaat binnen. Het zal onmogelijk worden om te blijven stilstaan als de legendarische ska/popband deze swingende hits zal loslaten op het festivalpubliek.

Crammerock 2016

De 26e editie van Crammerock vindt plaats op 2 en 3 september 2016 in Stekene. In totaal zullen er zo’n 50 acts optreden. Vorig jaar sierden onder meer Stereophonics, Triggerfinger, Goose en Arsenal de affiche. Tickets zullen begin deze zomer in verkoop gaan. De afgelopen vijf jaar was het festival uitverkocht.