Video: Bekijk de kolkende mensenmassa op Witch Doctor van De Staat

torre florim

Door de stemproblemen bij Ghost speelde De Staat niet één keer, maar twee keer op Pinkpop 2016. Goed voor twee maal een kolkende mensenmassa tijdens ‘Witch Doctor’.

De Staat loste vrijdag de torenhoge verwachtingen in met een indrukwekkend concert in de tent.  Wie er niet bij kon zijn  kreeg gisteren een tweede kans. Net als vrijdag ging Torre bij set closer ‘Witch Doctor’ midden in het publiek staan om de bezoekers als een voodoo meester om zich heen te laten draaien. Thuisblijvers kunnen dankzij de beelden van NPO toch meegenieten van het spectaculaire optreden.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.