Damaris Festival 2016 afgelast na tegenvallende kaartverkoop

Slecht nieuws voor iedereen die een kaartje heeft voor Damaris Festival 2016: het feest gaat helaas niet door. Wegens een tegenvallende kaartverkoop ziet de organsatie zich genoodzaakt de stekker uit het evenement te trekken.

Op de website van het festival is het volgende bericht te lezen:

Tot onze spijt zien wij ons als organisatie van Damaris Festival genoodzaakt Damaris Festival 2016 te annuleren wegens teleurstellende kaartverkoop.

Het festival zou plaatsvinden op 31 juli op de NDSM-werf in Amsterdam.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij om deze reden niet de kwaliteit kunnen leveren die bij Damaris hoort. Iedereen die een ticket heeft aangeschaft krijgt het aankoopbedrag en de transactiekosten binnen twintig dagen teruggestort. Voor vragen kun je contact opnemen met [email protected].

Damaris Festival 2016

Na twee geslaagde edities hoopte de organisatie dit jaar het jonge Amsterdamse festival in te richten zoals het oorspronkelijk was bedacht: geen headliners meer, maar de namen van ruwe diamanten die de poster sieren. Helaas viel hierdoor de kaartverkoop tegen en gaat het feest dus helaas niet door. Onder andere OIJ, Jack and the Weatherman, Dazzled Sticks, De Likt, Bombay en Klangstof zouden op het festival optreden.