Robbie Williams naar België en Nederland

robbie williams

In een interview met Qmusic heeft Robbie Williams bevestigd dat hij op tournee gaat. Data en locaties weet hij nog niet, maar hij treedt zeker in België op. Ook een Nederlandse show lijkt snel aangekondigd te worden.

Met zijn nieuwe album, The Heavy Entertainment Show, wil de Britse popster stadions vullen. “Ja, ik ga op tournee. Weet ik de data? Neen. Of ik naar België kom? Ik weet het nog niet, maar ik zeg ja.”. Voor zijn Belgische fans had hij niets dan lof: “Laatste keer dat ik hier speelde, was ongelofelijk.  Het publiek was fantastisch.”. Het laatste optreden van Robbie Williams in België was op TW Classic 2015.

Nederland

Dat er een show in Nederland aankomt lijkt ook zo goed als zeker. Wanneer je via bol.com voor 2 november het nieuwe album van Robbie Williams bestelt krijg je voorrang bij de kaartverkoop, zo meldt de online winkel. Deze presale vindt plaats op 9 november. Wanneer de reguliere verkoop begint is nog niet bekend, maar een aankondiging van de show laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten.

Robbie Williams

 

 

De ondertussen 42 jarige zanger is helemaal terug van weggeweest. Zijn grootste successen dateren van de jaren ’90, toen hij ook deel uitmaakte van boyband Take That. Na zijn succesvolle optredens op onder andere Pinkpop en TW Classic 2015, keert hij nu terug met een nieuw album. Op het nieuwe album vinden we onder meer ‘Party Like A Russian’. Hoewel de controversiële single bedoelt was om de Russische manier van feestvieren te prijzen, viel hij niet bij iedereen in goede aarde.