System Of A Down tweede headliner Nova Rock 2017

system of a down

Bam! De tweede headliner van Nova Rock 2017 is bekend. De organisatie maakt vandaag bekend dat niemand minder dan System Of A Down  mag headlinen op het Oostenrijkse festival. Hiermee is de tweede headliner van het festival bekend. 

 

Met deze nieuwe naam begint de line-up van Nova Rock langzamerhand al aardige vormen aan te nemen. Een week geleden bevestigde het festival al de eerste reeks van artiesten, waaronder Green Day en Prophets of Rage. Wie zullen er de komende weken nog volgen?

De line-up van Nova Rock is ook interessant om in de gaten te houden voor het mogelijke affiche van Pinkpop, gezien het feit dat de festivals kort op elkaar volgen. De festivals deelden al eerder grote namen zoals Green Day en Rammstein. Zien we ook dit jaar overeenkomsten in de line-ups?

Nova Rock 2017

novarock

Nova Rock vindt plaats op 15 tot en met 17 juni 2017. Het Nova Rock Festival is een driedaags festival dat sinds de zomer van 2005 jaarlijks in Nickelsdorf, Oostenrijk georganiseerd wordt. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Een normaal festivalticket kost € 159,60,-. Daarnaast zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor € 244,90,-. Vorig jaar stonden onder andere Editors, The Offspring, Red Hot Chili Peppers en Volbeat op het programma.

Zien we één of meerdere van de net bevestigde namen volgend jaar ook op Pinkpop? Discussieer mee op ons forum. Vergeet daarnaast niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Gebruikers van de app krijgen een push bericht wanneer er interessante namen bekend worden gemaakt. Daarnaast is de app ideaal om zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!