Van 10 tot en met 20 oktober kun je weer stemmen op de Festivalacts Top 100. Wie waren de absolute toppers van afgelopen seizoen? Een lastige keuze, dus helpen we je een handje. We duiken in ons rijke archief van festivalconcerten en zetten vandaag in de spotlight: Oscar And The Wolf (o.a. Lowlands, Pukkelpop en Sziget).

De beelden

Waardige headliner

Foto: Kamiel Scholten
Foto: Kamiel Scholten

Het concert van Oscar and the Wolf begon met het nieuwe krachtige (openings)nummer ‘The Game’. Er mag meteen gedanst worden. Max Colombie heeft zijn glitterbroek weer aangetrokken en het publiek geniet. Een aantal nummers wordt in een ander jasje gestoken, er zijn nieuwe songs, maar vooral het visuele spektakel valt op.  CO2- en vuurkanonnen, lazers, confetti, lichtstralen en vuurregen vliegen je om de oren. De Belgische groep heeft pas één studioalbum uitgebracht, maar met de sterke en indrukwekkende show bewijst het op Pukkelpop een waardige headliner te zijn. Ook de spot van subheadliner op Lowlands misstaat niet.

‘Twerken met een traan’ is hoe Max Colombie zelf zijn nieuwe muziek zelf omschrijft. En dat doen we het liefst de hele nacht door.

Stem op Oscar and the Wolf!

Oscar And The Wolf heeft afgelopen zomer definitief bewezen de grote shows aan te kunnen. Heb jij ook zo genoten van het concert op Lowlands, Pukkelpop of Sziget? Stem dan meteen en wie weet gaat Oscar And The Wolf er dit jaar met de eer vandoor.

Naar de stempagina

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.