Terugkijken: PJ Harvey op Down The Rabbit Hole 2016

pj harvey

Van 10 tot en met 20 oktober kun je weer stemmen op de Festivalacts Top 100. Wie waren de absolute toppers van afgelopen seizoen? Een lastige keuze, dus helpen we je een handje. We duiken in ons rijke archief van festivalconcerten en zetten vandaag in de spotlight: PJ Harvey (o.a. Down The Rabbit Hole, Rock Werchter en Glastonbury).

De beelden

Intrigerend

PJ Harvey
Foto: Eric Pamies

Een grote trommel klopt een onheilspellend ritme terwijl Polly en haar mannen het podium oplopen. Als een waar leger beginnen ze aan de opmars van heftige liedjes. Polly draagt, geheel in stijl, een diadeem met kraaienveren op haar hoofd en is gehuld in een gitzwarte jurk. De set begint met vijf nummers van de nieuwe (protest)plaat, waarna de vaart er bij ‘Let England Shake’ keihard inkomt. Je hoort de wanhoop in haar stem terwijl ze over zware thema’s zingt. De theatrale set inclusief donkere teksten komt direct bij je binnen en slaat de juiste toon. Je wordt anderhalf uur lang volledig meegesleept.

Stem op de PJ Harvey!

PJ Harvey en haar mannen hebben bewezen je nog steeds volledig mee te kunnen krijgen in hun set vol zware, maar mooie liedjes. Heb jij ook zo genoten? Breng je stem dan uit, zodat ze een plekje krijgen in de Festivalacts Top 100!

[mks_button size=”medium” title=”Naar de stempagina” style=”squared” url=”http://stem.festileaks.com/?front=114″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2016

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 24-26 juni 2016
Line-up
The National
PJ Harvey
Tickets Niet meer beschikbaar.