Advertisement

Verraden gokkers Oasis-reünie?

Oasis

Ieder jaar zijn er aanwijzingen voor een Oasis-reünie. Dit jaar zijn het bookmakers die de hoop doen oplaaien. Volgens hen is de kans groot dat de band in 2017 weer bij elkaar komt.

Gokkantoor Betway zette de de kans op een reünie in 2017 onlangs op 5/4. Met de biopic Supersonic en de vredelievende taal van Liam leek het waarschijnlijk dat de band volgend jaar nog een samenkomt. Nu blokkeren ze de mogelijkheid om op de reünie te wedden. Enkele gokjes voor verdacht hoge bedragen zouden erop kunnen wijzen dat insiders weten de de reünie eraan komt.

Supersonic

Naast verdachte gokpraktijken, voedt ook de release van de docu Supersonic de geruchten over een mogelijke reünie van de broers. De nieuwe documentaire toont de vroege jaren van Oasis. Volgens regisseur Mat Whitecross is het zo goed als onmogelijk dat ze nooit meer samenkomen. Mooie woorden, maar aan de andere kant waren de twee broers nooit in dezelfde ruimte tijdens de opnames. Benieuwd hoe Supersonic is geworden? Kijk dan hieronder naar de officiële trailer!

Oasis-reünie

Of het nu wel of niet gebeurt, hangt af van twee personen. Festivals zijn maar zeker bereid om grote bedragen op tafel te leggen, maar er is meer nodig dan geld alleen. Tussen al het positieve nieuws blijven de broers Gallagher elkaar publiekelijk beledigen. Ieder jaar zijn er redenen om te geloven in de reünie, maar de laatste concerten dateren nog steeds van 2009. We blijven hopen.