Bryan Adams naar Cornbury Music Festival 2017

Niemand minder dan Bryan Adams staat volgende zomer op Cornbury Music Festival 2017. Het Britse festival viert in 2017 zijn laatste editie.

Met hits als ‘Run to You’, ‘Summer of ’69’ en ‘(Everything I Do), I Do it for You’ is Bryan Adams al veertig jaar actief in de muziekwereld. Eind 2015 bracht Adams zijn nieuwste album Get Up uit en sindsdien tourt hij over de hele wereld met zijn Get Up-tour. Zo staan er voor 2017 nog enkele Europese tourdata gepland. Nu breidt de zanger zijn programma dus uit met een bezoekje aan het Britse festival. Gaan er nog meer festivals volgen?

Cornbury Music Festival 2017

https://www.youtube.com/watch?v=BkLFOHJObu8

Cornbury Music Festival 2017 vindt plaats op 7, 8 en 9 juli in The Great Tew Park, Oxfordshire. Dit is de 14e en tevens laatste editie van het Britse festival. De zaterdag- en weekendtickets gaan op 1 december 09.00 uur in de verkoop. De ticketprijzen zijn nog nog niet bekend. Het festival staat garant voor kleinschalige gezelligheid en een goede portie muziek. Zo stonden tijdens eerdere edities onder meer Seal, James Morrison, Simple Minds en The Fratellis al op de planken.