Kensington en meer naar Concert at SEA 2017

Concert at SEA kwam vandaag met de eerste namen voor de komende editie van het festival. Bløf, Kensington, Racoon en Broederliefde zullen in de zomer van 2017 te zien zijn op de Brouwersdam.

Het festival vindt deze zomer plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli, zoals vanouds op de Brouwersdam in Zeeland. Naast de vier namen maakte de organisatie ook bekend dat de verkoop van de tickets zal starten op donderdag 24 november om 10:00 uur. Er gaat dan een beperkt aantal Early Bird tickets in de verkoop voor het gereduceerde tarief van €70,- (exclusief servicekosten). Later gaat de reguliere prijs van €75,- in. Het maximale aantal aan te schaffen tickets per persoon is 4. Bij het tevens boeken van een bungalow is dit echter niet het geval.

Concert at SEA 2017

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli op de Brouwersdam. De verkoop van de tickets voor het festival start op donderdag 24 november om 10:00 uur. Voor een ticket ben je €75,- kwijt (exclusief servicekosten). Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen