Festival Musilac 2017 bevestigt Phoenix, Die Antwoord en meer

Die Antwoord - Lowlands 2016
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De vijftiende verjaardag van het Franse Festival Musilac wordt gevierd met een extra dag, zo maakt het festival vandaag bekend. Ook presenteert het festival met onder meer Phoenix en Die Antwoord de eerste acts.

Dat de verjaardag van Festival Musilac goed gevierd wordt is met deze aankondiging al meteen duidelijk. De Franse band Phoenix prijkt bovenaan het affiche. Andere namen voor het festival zijn Die Antwoord, The Lumineers, Archive, Vianney en Calypso Rose.

Bij deze traktaties blijft het niet. Vanaf 29 november om 10:00 uur kun je 48 uur lang je kaartje met korting kopen. In plaats van €209,- kost je weekendticket slechts €189,-.

Festival Musilac 2017

musilac

Komend jaar vindt de vijftiende editie van Festival Musilac plaats. Het festival strijkt ook dit jaar neer in Aux-les-Bains, in het oosten van Frankrijk. Het festival kent komend jaar voor het eerst vier dagen en duurt van 13 tot en met 16 juli. Met onder andere Phoenix en Die Antwoord zijn de eerste acts van dit jaar bekend. Afgelopen jaar waren onder meer Editors en Foals op het festival te bewonderen. Kaarten voor Festival Musilac zijn vanaf 29 november in de speciale voorverkoop met korting verkrijgbaar. Vanaf 1 december zijn de reguliere tickets verkrijgbaar voor €209,- via de website van het festival.