SonneMondSterne 2017 presenteert Major Lazer, Martin Garrix en meer

Major Lazer
Foto: Hub Dautzenberg

Het Duitse SonneMondSterne maakt vandaag de eerste namen bekend. Onder meer Major Lazer en Martin Garrix sieren het affiche van het festival. Daarnaast staan ook Steve Aoki en Netsky op het festival op Saalburg Beach.

In totaal kondigt SonneMondSterne 33 namen aan. Martin Garrix en Major Lazer zijn de headliners van de 21e editie van het festival. Alle acts die het festival vandaag naar buiten bracht vind je hieronder:

[one_third]
Major Lazer
Martin Garrix
Marteria
Steve Aoki
Fritz Kalkbrenner
The Bloody Beetroots
Netsky Live
Sven Väth
Nina Kraviz
Zeds Dead
Vitalic Live
[/one_third]

[one_third]
Marek Hemmann Live
Alle Farben
Niconé & Sascha Braemer
Oliver Koletzki
Dirty Doering
Lexer
Format B
Marcus Meinhardt
Gunjah
Pilocka Krach
Rey & Kjavik
[/one_third]

[one_third_last]
Ante Perry
Einmusik Live
Markus Kavka
Juan
David Keno
Kid Simius
Midas 104
Sascha Cawa
Kollektiv Ost
Dynamin
Magnit Cacoon
[/one_third_last]

SonneMondSterne 2017

SonneMondSterne
Foto: Tony Günther

SonneMondSterne 2017 vindt op 11, 12 en 13 augustus plaats te Saalburg Beach in het centrum van Duitsland. Het festival – kortweg SMS genoemd – weet het affiche vaak te vullen met grote techno- en trancenamen. Met Major Lazer en Martin Garrix staan twee van de headliners van het festival vast. Een ticket voor het Duitse festival heb je al vanaf € 139,-. Meer informatie over het festival vind je op de website.