Imagine Dragons en meer headliners voor Gurtenfestival

Gurtenfestival maakt de eerste namen bekend voor de komende editie. In 2017 staan onder meer Macklemore & Ryan Lewis en Imagine Dragons op het podium in Bern.

Naast deze artiesten zijn ook Fritz Kalkbrenner en Beginner te vinden op het Zwitserse festival. De vier namen vervullen in genoemde volgorde de dagelijkse headlinerposities voor het vierdaagse festival.

Imagine Dragons

Met de bevestiging van Imagine Dragons lijkt een komst van de heren op Rock Werchter niet onwaarschijnlijk. De band is nu tweemaal bevestigd voor festivals die medio juli plaatsvinden. Zo staat de formatie ook op het Tsjechische Colours of Ostrava. De heren van Imagine Dragons verwierven in 2012 internationale bekendheid met het album Night Visions. De unieke mix van poppy maar toch alternatieve tracks werd vervolgens doorgetrokken op het album Smoke + Mirrors, dat in 2015 verscheen.

Gurtenfestival

Het Zwitserse Gurtenfestival vindt in 2017 plaats van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 juli te Bern. Met de genoemde namen zijn de vier headliners bekend. Binnenkort volgen meer namen. De voorverkoop van combitickets voor komende editie raakte in één dag uitverkocht. Tijdens de reguliere kaartverkoop gaan dagtickets voor ongeveer € 90,- over de toonbank. Voor zo’n € 230,- haal je een vierdagenpass het festival. Alle informatie vind je op de website.