Justice, Die Antwoord, Arcade Fire en Macklemore naar Les Vieilles Charrues 2017

Een lading dikke namen voor het Franse Les Vieilles Charrues! Onder de eerste namen voor het festival bevinden zich onder andere Justice, Phoenix, Die Antwoord, Arcade Fire en Macklemore & Ryan Lewis.

Vanochtend, iets minder dan een week voor de start van de ticketverkoop, kwam het Franse festival met de eerste 28 namen voor de komende editie. Naast de eerder genoemde namen werden ook Dropkick Murphys, DJ Snake, Manu Chao & La Ventura en meer bekendgemaakt. Dit maakt dat de volledige line-up er tot nu toe als volgt uitziet:

Les Vieilles Charrues 2017

Les Vieilles Charrues is een vierdaags festival dat plaatsvindt in het Franse plaatsje Carhaix-Plouguer. Jaarlijks reizen er meer dan 200.000 muziekliefhebbers af naar dit evenement, dat bekend staat als het grootste muziekfestival in Frankrijk. Dit jaar vindt Les Vieilles Charrues plaats op 13, 14, 15 en 16 juli. Tot nu toe zijn er met onder andere Die Antwoord, Justice, Phoenix, Arcade Fire en Macklemore & Ryan Lewis 28 acts voor de komende editie bevestigd. Tickets voor het festival zijn vanaf woensdag 14 december om 18.00u via deze site te verkrijgen. Voor €148,- maak je het volledige festival mee, maar er zijn ook dagtickets te verkrijgen voor een lagere prijs.