Justin Bieber, The Weeknd en meer naar Wireless Germany 2017

justin bieber

De Duitste variant van Wireless Festival deelt de eerste lichting namen voor 2017! Bovenaan het affiche zijn de headliners Justin Bieber en The Weeknd te vinden. 

Het tweedaagse festival maakt in totaal tien namen bekend. Op zaterdag 24 juni zullen The Weeknd, Marteria, Rae Sremmurd, Genetikk, Dat Adam en Nimo aantreden. De dag erop zullen Justin Bieber, Beginner, Sean Paul en Lil Uzi Vert verschijnen. Het festival kondigt aan in de komende tijd nog veel meer namen te onthullen.

Justin Bieber

Justin Bieber op festivals?! Sommigen willen er niets van weten, anderen kunnen hun geluk niet op. Al jaren weet de tieneridool dagelijks in de spotlight te staan. Ook in festivalland is Bieber dit jaar niet te vermijden. De wereldster wordt voor steeds meer festivals aangekondigd en lijkt een kanshebber voor Pinkpop. Met de nieuwe Purpose tour en een uitbreidende discografie aan volwassen(er) werk op zak, lijkt Bieber de Europese zomerfestivals te willen veroveren.

Wireless Festival Germany 2017

Wireless Germany

Het bekende Engelse Wireless Festival heeft een eerste Duitse variant gekregen. Deze editie zal plaatsvinden in de Commerzbank Arena te Frankfurt am Main. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni vindt het festival plaats, dat vol zal staan met urban- & popnamen. Voor een dagkaart leg je ongeveer € 95,-  neer. De prijs voor een combiticket volgt nog. De voorverkoop voor het festival start op 9 december om 12 uur. Alle informatie vind je op de site.