Paolo Nutini, Nelly Furtado en meer naar Zermatt Unplugged 2017

Paolo Nutini
Paolo Nutini, @Kamiel Scholten Fotografie

Het Zwitserse festival Zermatt Unplugged heeft haar line-up voor 2017 bekend gemaakt. Op de poster pronken onder andere de namen van Paolo Nutini, Nelly Furtado en Jess Glyne.

Nutini, Furtado en Glyne horen bij de vijf grote headliners voor het festival in de Alpen. Michael Bolton en de Zwitserse zanger Stephan Eicher maken dat rijtje af. Maar er is nog meer voor het vijfdaagse festival:

[one_half]

 • LP
 • The Temper Trap
 • James Gruntz & Friends
 • Graham Candy
 • Matt Simons
 • Turin Brakes
 • Alle Farben Live Circus[/one_half]

[one_half_last]

 • KT Tunstall
 • Paradise
 • Jehro
 • Luke Sital-Singh
 • Ronnie Scott´s All Stars
 • Debrah Scarlett
 • Jan Blomqvist & Band[/one_half_last]

Paolo Nutini


Paolo Nutini zal in 2017 terugkeren op de festivalpodia. De Schotse zanger staat op vrijdag 7 april op Zermatt Unplugged en maakt daarmee zijn eerste festival van het jaar bekend. De singer-songwriter stond in 2015 voor het laatst op het festivalpodium. Toen speelde Nutini nog op Lowlands en Pukkelpop. Een jaar eerder deed hij Pinkpop en Rock Werchter aan. Tijd voor een terugkeer naar Nederland en België dan maar?

Zermatt Unplugged 2017


Zermatt Unplugged is een Zwisters festival dat jaarlijks in de Lente plaatsvindt. Met de Alpen op de achtergrond heeft het festival een prachtlocatie uitgekozen. Een locatie die perfect is voor singer-songwriters, waar het festival zich dan ook vooral op richt. Bij eerdere edities stonden onder meer OneRepublic, Katie Melua, James Morrison en Simple Minds op het affiche van Zermatt Unplugged. Een ticket voor de komende editie, die wordt gehouden van 4 t/m 8 april, kun je bemachtigen vanaf 19 december. Meer informatie over het festival vind je op hun website.