Bastille, Biffy Clyro, Passenger en meer naar OpenAir St. Gallen

Biffy Clyro
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

OpenAir St. Gallen pakt flink uit! Zojuist zijn 31 namen voor het Zwitserse festival bekend gemaakt. Onder meer Biffy Clyro, Passenger, Alt-J, Justice en Bastille zijn deze zomer van de partij.

En dat is geen zeker geen misselijke line-up. In Zwitserland weten ze wel met welke namen ze moeten strooien. Ben je nieuwsgierig geworden wie er nog meer op de planken staan? Bekijk dan het volledige overzicht hieronder:

[mks_col]

[mks_one_third]

 • Alle Farben
 • Alt-J
 • Bastille
 • Bear’s Den
 • Beginner
 • Biffy Clyro
 • Bilderbuch
 • Breitbild
 • Catalyst
 • Crimer

[/mks_one_third]

[mks_one_third]

 • Crispy Dee
 • Die Toten Hosen
 • George Ezra
 • Glass Animals
 • Jack Savoretti
 • Jas Crw
 • Justice
 • Lorde
 • Louis Berry
 • Michael Kiwanuka

[/mks_one_third]

[mks_one_third]

 • MoTrip
 • Nemo
 • Passenger
 • Pegasus
 • Pätschwerk
 • Roosevelt
 • Soda
 • The Lemon Twigs
 • Trust
 • Voodoo Jürgens
 • Wanda

[/mks_one_third]

[/mks_col]

Dit jaar vindt OpenAir St. Gallen precies tegelijkertijd plaats met Rock Werchter. Bovengenoemde namen zijn dan ook meteen kanshebbers voor een plekje op Rock Werchter! Alt-J is alvast de eerste naam die beide festivals aandoet. Wie gaan we nog meer terugzien? Ook Down The Rabbit Hole-bezoekers kunnen deze bevestigde namen in de gaten houden. Het Beuningse festival start namelijk een weekje voor het Zwitserse OpenAir.

OpenAir St. Gallen 2017

OpenAir St. Gallen vindt dit jaar plaats van 29 juni tot 2 juli. De ticketverkoop gaat op 4 februari van start. Ook op de ticketprijzen moeten we nog even wachten. Ben je van plan om OpenAir te gaan bezoeken? Vergeet je dan niet te registreren. Voordat je namelijk een ticket kunt aanschaffen, dien je eerst een ‘fan-account’ aan te maken.

OpenAir St. Gallen is net als Best Kept Secret een ‘cashfree’ festival. Je betaalt je eten en drinken met een chip in je festivalbandje. Deze dien je van tevoren uiteraard wel van saldo te voorzien. Het festival bestaat al sinds 1977. Vanaf dat moment vindt – steeds in het laatste weekend van juni – jaarlijks een editie plaats.