Advertisement

EXIT Festival introduceert Sea Star Festival in Kroatië

The Prodigy

EXIT Festival komt in 2017 met een nieuw festival in Kroatië: Sea Star Festival. In de Kroatische kustplaats Umag opent het festival op 26 en 27 mei haar deuren met optredens van onder meer The Prodigy.

Voor de eerste editie van Sea Star Festival zijn de eerste namen al bekend. The Prodigy, Dubioza Kolektiv en Urban & 4 maken hun opwachting op het Kroatische festival. Sea Star Festival start officieus al op 25 mei met een grote pre-party. De dagen van 26 en 27 mei staan vervolgens volledig in het teken van muzikale optredens op zes verschillende podia. Op 28 mei wordt het festival afgesloten met een afterparty.

Met 1 ticket naar 4 festivals?

Vind je één festival niet genoeg en heb je tevens genoeg vrije tijd? Het oorspronkelijk Servische EXIT Festival timmert al sinds 2000 aan de weg om van Zuidoost-Europa een waar festivalparadijs te maken. Aan de festivalfanaat is ook gedacht met de EXIT Summer of Love. Met één ticket heb je toegang tot maar liefst vier festivals! Jouw festivalseizoen begint dan op Sea Star Festival in Kroatië (26-27 mei), waarna je achtereenvolgens door kunt naar Revolution Festival in Roemenië (2-3 juni), EXIT Festival in Servië (6-9 juli) en eindigt op Sea Dance Festival in Montenegro (13-15 juli). Tickets voor dit combipakket zijn verkrijgbaar via ExitFest en zijn nu nog te koop voor een gereduceerde prijs van € 109,-.

Was je al in het bezit van een EXIT Summer of Love voordat Sea Star Festival werd gelanceerd? Niet getreurd, ook in dit geval is het ticket geldig voor alle bovengenoemde festivals!

Sea Star Festival 2017

De eerste editie van Sea Star Festival vindt plaats op 26 en 27 mei in de Kroatische badplaats Umag. In het toeristencomplex Stella Maris treden ongeveer 70 artiesten op, verdeeld over zes podia. The Prodigy is de bekendste naam onder de eerste bevestigingen. De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Tickets voor de twee (echte) festivaldagen (26-27 mei) zijn verkrijgbaar vanaf een kleine € 44,-. De prijzen voor een zesdaags ticket inclusief verblijf zijn te koop vanaf € 59,-.

Sea Star Festival Logo

Sea Star Festival 2024

Locatie
Kroatië
Umag, Kroatië
Datum 23-26 mei 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen