Gogol Bordello, The Hives en meer voor British Summer Time

British Summer Time heeft nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Onder andere Gogol Bordello en Rancid warmen het publiek voor Green Day op.

Een overzicht van de nieuwe namen vind je hieronder.

  • Gogol Bordello
  • Rancid
  • The Hives
  • The Living End
  • Beach Slang
  • SWMRS
  • Sunflower Bean
  • Public Access T.V.

Pinkpop

Foto: Frank Maddocks

Green Day is een van de headliners van Pinkpop 2017. Aangezien de bekendgemaakte namen van British Summer Time het voorprogramma zijn voor Green Day, zou het zomaar kunnen dat we een of meerdere van deze namen terug zien op Pinkpop.

British Summer Time 2017

British Summer Time is de verzamelnaam voor een aantal concerten in het Hyde Park in Londen. Naast Green Day zullen The Killers, Phil Collins, Tom Petty and the Heartbreakers, Kings of Leon en Justin Bieber deze zomer ook een concert daar geven. Doordat het meerdere concerten zijn, zijn er ook alleen dagtickets te koop. Voor meer informatie en kaarten, zie de website.