Golden Earring, De Staat en meer naar ParkCity Live

Photo: Caroline

ParkCity Live pakte deze week goed uit met de eerste bevestigingen. Onder meer Golden Earring, De Staat, Typhoon en De Jeugd van Tegenwoordig reizen in juli af naar het Limburgse Heerlen.

Het regende deze week nieuwe namen voor ParkCity Live. Zo begon het maandag met de aankondiging van La Pegatina, waarna het festival elke dag één of twee acts kon toevoegen aan het affiche. Benieuwd wie er deze zomer allemaal te zien zijn in Heerlen? Bekijk dan het overzicht van de bevestigingen hieronder:

[mks_col]

[mks_one_half]

  • La Pegatina
  • Broederliefde
  • Golden Earring
  • Flogging Molly
  • Typhoon

[/mks_one_half]

[mks_one_half]

  • Douwe Bob
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
  • De Staat
  • Blaudzun

[/mks_one_half]

[/mks_col]

 

ParkCity Live 2017

ParkCity Live vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juli in het Limburgse Heerlen. Sinds de eerste editie in 2010 weet het festival elk jaar weer een aantal grote namen te strikken. Met de bevestigingen van onder meer De Staat en Golden Earring belooft ook de editie van 2017 weer een feest te gaan worden. De early-bird tickets gaan aanstaande zaterdag (14 januari) in de verkoop. Weekendtickets zijn te verkrijgen voor € 55,-, en voor kinderen tellen gereduceerde tarieven. De dagtickets kunnen pas op een later moment aangeschaft worden. Voor meer informatie over de ticketverkoop en het festival kun je terecht op de officiële website.