Green Man 2017 bevestigt onder andere PJ Harvey en Ryan Adams

ryan adams
Ryan Adams

‘The word is out.’ PJ Harvey is een van de headliners van Green Man 2017. Het festival uit Wales maakt ook haar tweede en derde headliner bekend: Ryan Adams en Future Islands.

Bij de drie headliners blijft het niet. Green Man maakt vandaag in een keer een groot deel van de line-up bekend. Ook acts als Michael Kiwanuka, BadBadNotGood en Jon Hopkins geven acte de présence op het festival. Daarnaast is er ook een Belgische naam op de het affiche te vinden. Warhaus reist komende zomer af naar Wales.

Vooral voor Pukkelpop- en Lowlands-gangers is het affiche van Green Man erg interessant. De drie festivals worden in het zelfde weekend gehouden. Het is daarom niet meer dan logisch dat de festivals een aantal acts delen. Het volledige affiche van het festival vind je hieronder:

Green Man 2017

Green Man is een kleinschalig festival dat in het zuiden van Wales gehouden wordt en dit jaar haar 15e verjaardag viert. Ieder jaar trekken er zo’n 20.000 mensen naar het vierdaagse festival dat zich voornamelijk focust op indie-, rock- en folkmuziek. Afgelopen jaren kende het festival headliners als James Blake, Belle & Sebastian, St. Vincent en Ben Howard. Dit jaar sieren PJ Harvey, Future Islands en Ryan Adams de bovenkant van het affiche. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Green Man Logo

Green Man 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Brecon Beacons, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen