Muse, Bob Dylan en meer bevestigd voor Firefly Music Festival 2017

Muse
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Zojuist heeft de organisatie van Firefly Music Festival zijn line-up voor de aankomende editie onthuld.  Muse, Bob Dylan en The Weeknd zijn de grootste namen van het Amerikaanse festival.

Twenty One Pilots en Chance The Rapper zijn de overige twee hoofdacts van het festival. Hieronder vind je het hele affiche van Firefly Music Festival 2017:

Bovengenoemde namen kunnen als afvallers worden gezien voor Best Kept Secret. Het festival in Hilvarenbeek vindt in hetzelfde weekend plaats.

Muse

Foto: Kamiel Scholten

Afgelopen jaar stond Muse op onder andere Lowlands, Glastonbury en Sziget. Dit jaar gaat de band het waarschijnlijk wat rustiger aan doen. Toch staan er inmiddels optredens op Reading/Leeds, Bunbury Festival en Festival d’été de Québec op de planning voor 2017. Onlangs werd duidelijk dat Muse weer de studio ingedoken is voor het maken van nieuwe muziek. Het laatste album van de band dateert uit 2015, toen Drones uitkwam. Muse scoorde wereldwijde hits met onder andere ‘Uprising’, ‘Bliss’, ‘Plug In Baby’ en ‘Starlight’.

Firefly Music Festival

Firefly Music Festival is een vierdaags evenement gehouden in Dover, Delaware. Dit jaar zal het festival plaatsvinden van 15 tot en met 18 juni. Afgelopen jaar stonden artiesten als Kings of Leon, Florence + The Machine, Mumford & Sons en DeadMau5 op de affiche. Onder meer Muse en Bob Dylan zijn dit jaar de headliners van het festival. Tickets zijn te koop vanaf 289 dollar via de website van het festival.