Sum 41, Five Finger Death Punch, Of Mice & Men en anderen naar Greenfield 2017

Verse namen voor het Zwitserse Greenfield! Het festival voegt 18 acts toe aan het programma. Onder andere Sum 41, Five Finger Death Punch en Of Mice & Men zijn onder de bevestigingen.

Daar blijft het niet bij. Greenfield voegt ook namen als Gogol Bordello, Apocalyptica, Touché Amoré, Powerwolf, Royal Republic, Against Me! en Epica toe aan het affiche. Eerder werd bekend dat Green Day, Blink-182, Rancid en In Flames op het Zwitserse festival te zien zijn. De volledige line-up vind je hieronder.

Greenfield vindt een week na Pinkpop plaats. Vorig jaar deelden de festivals Red Hot Chili Peppers en Bring Me The Horizon. Dit jaar is Green Day op beide festivals te zien. Zien we meer van deze bands terug in Landgraaf?

Sum 41

De Canadese poppunkers van Sum 41 zijn weer helemaal terug. Vorig jaar bracht de groep een nieuwe plaat uit en waren ze te zien op verschillende festivals. Naast optredens op Groezrock, Lowlands en Sziget gaf Sum 41 een uitverkocht optreden in de Amsterdamse Melkweg. De band rondom frontman Deryck Whibley scoorde hits met ‘Still Waiting’, ‘Fat Lip’, ‘Pieces’ en ‘Into Deep’. In maart is Sum 41 te zien in een stijf uitverkochtee 013. Zien we de mannen ook terug op een Nederlands festival?

Greenfield 2017

Het Greenfield festival zal dit jaar plaatsvinden van 8 t/m 10 juni 2017 in het Zwitserse Interlaken. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Vorig jaar stonden onder andere Red Hot Chili Peppers, Volbeat en The Prodigy op het festival. Greenfield vindt dit jaar een week na Pinkpop plaats. Deze festivals hebben in het verleden al namen gedeeld en het is ook dit jaar goed mogelijk dat een aantal bands een week voor Greenfield in Landgraaf te vinden zijn. Meer informatie over het Zwitserse festival is te vinden op de website van het festival.