Franz Ferdinand, The Libertines en The Vaccines headlinen Truck Festival 2017

Franz Ferdinand

De eerste golf namen voor Truck Festival is bekend, waaronder de headliners voor het festival: Franz Ferdinand, The Libertines en The Vaccines. Truck Festival vindt plaats van 21 t/m 23 juli in Oxford.

Dit jaar viert het festival zijn 20e verjaardag en dit laat de organisatie niet zomaar voorbij gaan. Het festival kondigde gisteren in één klap meer dan 40 namen aan. Onder andere The Wombats, Slaves, Maximo Park, Nothing But Thieves en Twin Atlantic sluiten zich aan bij de headliners. Bekijk voor alle nieuwe namen het onderstaande programma:

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand lijkt zich op te gaan maken voor een mooie festivalzomer. Eerder bevestigde onder meer Belladrum Tartan Heart Festival al een optreden van de Schotse band. Ook staat de formatie deze zomer op Governers Ball. In welke bezetting de band afreist naar de festivals is echter nog wat onzeker. Gitarist McCarthy gaf deze zomer namelijk aan geen bijdrage te leveren aan het komende album en de daarbij behorende optredens. Wordt hij vervangen of gaat Franz Ferdinand als trio verder?

Truck Festival 2017

Het festival vindt plaats van 21 t/m 23 juli in het Engelse Oxford. Dit jaar viert Truck Festival zijn 20-jarige jubileum. Kaarten zijn nog beschikbaar, maar vliegen de deur uit. Voor een ticket betaal je omgerekend ongeveer € 127,-. Kijk voor meer informatie op de website van Truck Festival en bestel hier je kaarten.