Kodaline en meer in Pinkpop-weekend naar Orange Warsaw 2017

Het Poolse Orange Warsaw heeft Kodaline, Martin Garrix en Years & Years toegevoegd aan de line-up. Het festival vindt plaats in hetzelfde weekend als Pinkpop 2017.

Eerder werd de komst van Kings of Leon, Justice en Imagine Dragons bekendgemaakt. Kings of Leon en Martin Garrix vinden we reeds terug op de line-up van Pinkpop. Het is dus niet ondenkbaar dat Kodaline, Years & Years, Justice en Imagine Dragons deze zomer een bezoek zullen brengen aan Landgraaf.

Kodaline

In 2005 ontstond de Ierse band Kodaline. Althans, de eerste zes jaar traden ze op onder de naam 21 Demands. Toen ze in 2011 hun naam veranderde naar Kodaline, begon het succes. Twee studioalbums en een hoop singles verder is de band een geliefde gast op alle grote Europese festivals. De band stond onder meer op Eurosonic, Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter.

Orange Warsaw Festival 2017

Orange Warsaw vindt plaats op 2 en 3 juni 2017 in de Poolse hoofdstad Warschau. De kaartverkoop gaat morgen van start. Meer informatie hierover is te vinden op de website. Imagine Dragons is één van de headliners en is op 3 juni op het festival te zien. Vorig jaar stonden Lana Del Rey, Skrillex, Editors en Die Antwoord op het affiche van het festival.

Orange Warsaw Festival Logo

Orange Warsaw Festival 2016

Locatie
Polen
Warsaw, Polen
Datum 3-4 juni 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.